X-OVER MÓDSZERTAN

Egyedi tudás, egyedi módszertannal

01. Teljeskörű mérhetőség
02. Egyedi központi modell
03. Alternatív környezet
04. Inspiráló instruktorok
05. Megkülönböztethető trénerek
06. Üzleti integráció

X-Over módszertan

01. Teljeskörű mérhetőség

Axiómánk, hogy csak az menedzselhető, ami mérhető.

Vezetői munkánk során gyakran szembesültünk azzal, hogy a legtöbb tréningcég ódzkodik a mérhetőségtől.
Valóban, nehéz mérni, sok a megoldandó feladat.

Mi azonban makacsul ragaszkodtunk ahhoz, hogy a mi programjaink esetében kimutatható legyen az üzleti eredményre és annak sikermutatóira (KPI) gyakorolt hatás, csakúgy, mint a módszertanunk mérhetősége.

Ezért áll ez az első helyen.

X-Over módszertan

02. Egyedi központi modell

Képzéseink tartalmi központjában saját fejlesztésű, egyedi modelljeink állnak.

41 év multinacionális cégeknél megszerzett tapasztalataiból, sikereiből, kudarcaiból, felismeréseiből, valamint 17 tréneri év elméleti és gyakorlati hátteréből építettük fel őket.

Fejlesztésük során néhány klasszikus tudáselem újragondolása legalább akkora figyelmet kapott, mint az új tartalmak létrehozása.

Modelljeink használata olyan kreatív megközelítést és újszerű gondolkodásmódot biztosít résztvevőinknek, amely mérhető versenyelőnyt jelent ügyfeleinknek.

High End Performance Team Abilities - attribútumok

Vezetői Agilitás Kvadráns-modell - Varázslóképző

Szerepintelligencia Radar - Értékesítési Intelligencia

Formaidőzítés - 3 összetevő

X-Over módszertan

03. Alternatív környezet

Egy létező, nem kitalált világ, amelyben a fejlesztendő területekhez tartozó ismeretek felfedezése és megértése történik.

Mindig egy izgalmas, sokak érdeklődését felkeltő, vágyott világba érkezünk- például a művészet vagy a sport világába. Azt gondolnánk, működésükben és dinamikájukban jelentősen eltérnek a mi üzleti mindennapjainktól - de sikerkritériumaikban meglepően hasonlóak.

Fővédnökeink szerepvállalása megtisztelő számunkra: élő legendák, akik hitelesek és valódi értékeket képviselnek. Velünk együtt hisznek abban, hogy az Ő világukban megszerzett különleges élmények és megélések egyedülálló pluszt adnak résztvevőink üzleti fejlődéséhez.

Alternatív és üzleti világok találkozása

X-Over módszertan

04. Inspiráló instruktorok

Programjaink fejlesztésekor kikértük fővédnökeink és instruktoraink tanácsát, aktívan bevonva őket a fejlesztésbe. Célunk az volt, hogy az alternatív világban tett kirándulásunk a lehető legszórakoztatóbb, egyben a tanulás szempontjából a leghatékonyabb is legyen.

Kalauzunk egy-egy, az adott világban ismertnek és hitelesnek elfogadott, magasan képzett instruktor. Ő résztvevőink őrangyala, az Ő segítségével merülnek el az alternatív világban.

Instruktoraink felelnek az "aha-élmény" megéléséért, trénereink pedig az élmények feldolgozott megértéséért és az üzleti implementációért.

X-Over módszertan

05. Megkülönböztethető trénerek

Résztvevőként sokszor találkoztunk olyan trénerrel, aki az elméleti részekben erős volt, de a csoport által feltett kérdésekre nehezen, vagy „papírízűen” válaszolt.

Tréneri munkánkban összefogjuk vezetői múltunk szálait, modelljeinket releváns, valós példákkal támasztjuk alá (Best & Worst Practices).

Szándékunk megmutatni, mi működött, mi nem - és miért, illetve (akár önkritikusan is) felhívni a figyelmet olyan veszélyekre/ hibákra, amelyekbe saját magunk is beleestünk.

X-Over módszertan

06. Üzleti integráció

Hitünk szerint akkor kapnak valódi értéket a résztvevők, ha a tréningen megszerzett ismereteiket az üzleti mindennapjaikban fel tudják használni és már meglévő üzleti folyamataikkal össze tudják vezetni.

Így a tanultak alkalmazott tudásként jelennek meg és biztosítják az üzleti eredmények mérhető növekedését.

Beépítési folyamatunk már a tréningen elkezdődik, úgy egyéni, mint csapatszinten.
Résztvevőink minden képzés végén egyénre szabott fejlesztési akciótervvel távoznak, megvalósulásukhoz támogatjuk vezetőiket.

A folyamat végén visszamérjük a megvalósulás hatékonyságát.

image-change agent-ertekesitesi intelligencia
X-OVER KÉPZÉSEINK